دکوراسیون

ضوابط طراحی اتاق مدیریت که باید بدانید

ضوابط طراحی اتاق مدیریت که باید بدانید

بررسی ضوابط طراحی اتاق مدیریت 

در طراحی و دکوراسیون اداری، توجه به ضوابط طراحی اتاق مدیریت و دیگر فضای عمومی یا خصوصی دارای اهمیت بسیاری است. این ضوابط که توسط متخصصان این حوزه تعیین شده است در تمام دنیا و برای تمامی کسب و کارها تقریباً یکسان است. ممکن است با توجه به نوع کسب و کاری که دارید، بر اساس نیازهای شغل و فرد انجام دهنده کارها، این ضوابط تنها کمی دچار تغییر شوند. در این مقاله قصد داریم تا به طور کامل به بررسی ضوابط طراحی اتاق مدیریت بپردازیم و بهترین میز مدیریتی مدرن را به شما معرفی کنیم . با ما تا انتهای مطلب همراه باشید.

 

ضوابط طراحی اتاق مدیریت چیست؟

اتاق مدیریت، در دسته اتاق های خصوصی در یک محیط اداری قرار می‌گیرد. در ابتدای صحبتمان اشاره کردیم به ثبات ضوابط طراحی محیط اداری در کل دنیا و در تمامی کسب و کارها و چند استثنا که می‌تواند این ضوابط را کمی دچار تغییر می‌کنند حرف زدیم. این تغییرات می‌توانند در اتاقهای خصوصی مانند ضوابط طراحی اتاق مدیریت ایجاد شوند. در ادامه چند مورد که در طراحی اتاق مدیریت باید حتماً به آن توجه شود را معرفی کرده‌ایم. توجه به این موارد می‌تواند ما را در رعایت تمام و کمال ضوابط طراحی اتاق مدیریت یاری نماید.

 

 ماهیت شغل مدیریت و نحوه کار کردن وی را مشخص کنید

یکی از مهم‌ترین مواردی که ضوابط طراحی اتاق مدیریت را تعیین خواهد کرد، ماهیت شغل و نیازهای آن است. عادت های یک مدیر در هنگام انجام کار نیز می‌تواند برخی از ضوابط طراحی اتاق مدیریت را تغییر دهد. به عنوان مثال، ضوابط طراحی اتاق مدیریت برای یک مدیر اداری در سازمان تامین اجتماعی متفاوت از ضوابط طراحی اتاق مدیریت برای یک مدیر در دفتر معماری است. تمامی این قوانین می‌توانند در دفاتر کار استارتاپی به طور کلی دچار تغییر شوند. به همین جهت است که توجه به ماهیت شغل و نیازهای آن پیش از آغاز طراحی، بسیار مهم خواهد بود.

 

 به اندازه‌های ضروری توجه کنید

اندازه‌ها مهم‌ترین موارد ساخت ضوابط طراحی اتاق مدیریت هستند. چه در ساخت میز چه در توجه به فاصله المانها از یکدیگر، اندازه‌ها برای افزایش کیفیت مهم خواهند بود. اگر قصد طراحی و چیدمان اتاق مدیریت را داشته باشید، بهتر است بدانید که فاصله میز مدیریت از دیوار پشتی، مهم‌ترین عددی است که باید به آن توجه کنید. در صورتی که پشت میز، کشو یا کمدی نباشد که برای باز شدن نیاز به فضای مضاعف باشد، 107 سانتی می‌تواند یک اندازه مناسب باشد. در صورت وجود کشو، اندازه کشو در حالت باز شده را نیز باید به این عدد اضافه کنید.

 

ضوابط طراحی اتاق مدیریت چیست؟

 

فضای مورد نیاز برای کشوها را در نظر بگیرید

همانطور که در مورد 2 گفتیم، در صورتی که پشت میز مدیریت کشو وجود دارد و یا کمدی است که درب آن به صورت لولایی باز می‌شود، با توجه به ضوابط طراحی اتاق مدیریت حتماً باید آن اندازه را مورد نظر قرار داده و به ابعاد اصلی مورد نیاز برای نشستن و انجام کار، این فاصله را بیافزایید.

 

در انتخاب میز مدیریت نهایت دقت را داشته باشید

مهم‌ترین المان تشکیل دهنده دکوراسیون اتاق کار، میز اداری است. بدون میز، انجام کار اگر غیرممکن نباشد، می‌تواند به شدت سخت و آسیب‌زا باشد. طبق ضوابط طراحی اتاق مدیریت، انتخاب میز مدیریت باید بر اساس ابعاد اتاق، فضای مورد نیاز مدیریت و به سبک متناسب با ماهیت کلی شغل انجام شود. میز مورد نظر شما باید بر اساس قوانین ارگونومی و استانداردهای حاکم بر میز اداری، در ابعاد مناسب و ارتفاع ترجیحاً قابل تنظیم، ساخته شده باشد.

 

فضایی برای پذیرایی مشخص کنید

در نظر گرفتن فضایی برای نشستن افراد غیر از مدیر، طبق ضوابط طراحی اتاق مدیریت بسیار ضروری است. چرا که اتاق مدیر محلی برای رفت و آمد کارکنان، برگزاری جلسات مهم و گاهی برای پذیرایی از جلسات بسیار مهم مجموعه است.

 

خرید میز مدیریت

 

 ضوابط طراحی اتاق مدیریت در انتخاب میز

از تمام صحبتهایمان به این نتیجه می‌رسیم که برای رعایت ضوابط طراحی اتاق مدیریت، انتخاب میز استاندارد با کیفیت که شکل ظاهری آن متناسب با کلیت عملکرد مجموعه باشد، دارای اهمیت بسیار زیادی است. در این راستا، مجموعه پادمان همراه شما خواهد بود تا بتوانید انواع میز و مبلمان اداری درجه یک را با بهترین قیمت خریداری کنید. جهت کسب اطلاعات کامل‌تر می‌توانید به سایت پادمان مراجعه کنید و یا از طریق شماره‌های تماس به صورت مستقیم با مجموعه در ارتباط باشید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *